Menu

Sterretje

Het welbekende sterretje, door bijvoorbeeld een steentje tegen het voorruit, moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Daarmee voorkomen we een barst en dus meer schade. Als u een afspraak maakt, kunt u op deze reparatie blijven wachten. Wel zo makkelijk en snel!

Ruitvervanging

Naast het repareren van kleine schade als sterretjes, kunnen we ook uw complete autoruit vervangen. Wij vervangen ruiten van alle merken. Ook hierop kunt u wachten, maar houd dan wel rekening met twee รก drie uren. Wacht u liever niet, dan regelen we een vervangende auto.

Voor alle verzekeraars

Voor het repareren of vervangen van uw ruit bent u mogelijk volledig verzekerd. Er is dan dus geen -of een verlaagd- eigen risico. Wij werken voor alle verzekeraars en handelen de administratie af met uw verzekeraar. Handig, toch?!

Bekijk video

Uw deskundige en betrokken

partner voor alle auto- en ruitschades.

Schade aan uw auto? Wij helpen u graag. Ook als we niet op uw groene kaart staan. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, dus kunt u altijd bij Schadeherstel Lemmer terecht.

Kunt u door de schade niet meer met de auto rijden, bel ons gerust. Wij kunnen helpen met het inschakelen een berger, die uw auto bij ons brengt. Bij complexe schade is er niet alleen oppervlakkige schade, maar moeten we ook andere delen van de auto repareren. En dat komt goed uit, want wij voeren alle voorkomende werkzaamheden in huis uit.

Maak direct een afspraak

Bekijk video

We zijn erkend autoschadehersteller
Staat uw maatschappij er niet tussen?

Geen probleem, u bent altijd welkom! Wij zijn erkend reparateur en herstellen voor alle verzekeraars.

Autoschade? Wij helpen u verder.

Neem gerust contact op met onze specialisten.

  • Erkend BOVAG Autoschadeherstelbedrijf
  • 24-uurs service en haal- en brengservice
  • Deskundige en betrokken vakmensen